Klassiek ballet
 
 & onbeperkt   dansplezier

DANSPLEZIER VOOR IEDEREEN
MET OF ZONDER BEPERKING


CURSUSSEN VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDENKom zelf ervaren tijdens een  proefles wat een fantastische hobby dit is !REGULIERE LESSEN KINDERKLASSIEK OP DE WOENSDAGMIDDAG IN HET THEATER VAN DE KREEK IN KERKDRIEL. 
HOE SPECIAAL !!! 

MIRJAM DE HAAN VERZORGT DE BALLETLESSEN

Sinds 2002 geeft Mirjam in de Bommelerwaard balletles, nadat ze een paar jaar eerder hier is komen wonen vanuit Amsterdam. Vanaf seizoen 2008-2009 is Balletschool Bommelerwaard opgericht als stichting zonder winstoogmerk, gespecialiseerd in dans voor iedereen met een niet-rolstoelgebonden (meervoudige-) beperking. De doelstelling van Balletschool Bommelerwaard is op een ontspannen en vakkundige manier bezig te zijn met dans. Die doelstelling wordt bereikt door balletlessen te verzorgen in verschillende disciplines van de danskunst, zodat leerlingen in staat worden gesteld zich aan de hand van een gedegen basis, artistiek te ontplooien.

Gedurende het hele jaar kunt u, zonder verdere verplichting, een proefles komen doen, want tussentijdse instroom is altijd mogelijk. Vul hiervoor het formulier in onder 'CONTACT' om in overleg een datum te prikken. Na afloop van de proefles ontvangt u een informatiepakket met daarin een inschrijfformulier, onze Algemene Voorwaarden en onze kledingvoorschriften (indien van toepassing).

ONBEPERKT DANSPLEZIER VOOR IEDEREEN MET EEN BEPERKING !

Mirjam verzorgt sinds seizoen 2008-2009 deze lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen, omdat het voor IEDEREEN heerlijk is om ongestoord en met volle overgave te dansen !
Van haar drie zonen danst de middelste (met een beperking) nog steeds vaak mee in deze les.

De les bestaat uit een variatie van dansvormen welke per thema wordt opgesteld. Tijdens het seizoen zullen verschillende thema's behandeld worden.

Er wordt gedanst in kleine groepen, zodat een optimale begeleiding gewaarborgd is.

Voor kinderen is er op woensdagmiddag les van 16u00 tot 16u45 in het theater van MFC De Kreek, Wilgenpas 2 in Kerkdriel.

Jongeren en volwassenen kunnen op de dinsdagavond van 18u00 tot 19u00 terecht in de sportzaal aan Eimeren 22 in Den Bosch (Maaspoort).

Iedereen is van harte welkom voor een proefles, dus meld je aan bij 'CONTACT' en je ontvangt meer informatie.

Natuurlijk is het ook mogelijk op locatie (van bijvoorbeeld een woonvorm of dagbesteding) les te krijgen. Neem hier gerust contact met ons over op !

Om het formulier in te vullen klikt u gewoon op Contact en scrolt u naar beneden.